Prescription drugs Generic medicines
buy apcalis oral jelly online without prescriptionsapcalis oral jelly easy way to treat erectile disfunction

Предимства от пиенето на вода

Водата е много разпространена в човешкото тяло и е от жизнено важно значение за живота. Има много ползи от пиенето на вода.

Водата представлява от 55% до 78% от човешкото тяло, в зависимост от размера на тялото.Правилно е да се каже, че около 2/3 от тялото се състои от вода. Тъканите и органите са изградени от вода. Мусколите са 75% вода, 90% от мозъка е вода. Костите съдържат 22% вода, а кръвта е 83%.Функцията на водата в тялото е от жизненоважно значение. Тя спомага за усвояването на хранителните вещества, като транспортира кислород и хранителни вещества до клетките.Тя също така защитава органите, регулира телесната температура, детоксикира и овлажнява въздуха в белите дробове, предпазва и хидратира ставите.

С всички тези функции е видно че водата е от полза. Има много ползи от пиенето на вода.

Отслабване

Пиенето на вода спомага за намаляване на теглото, като прочиства тялото от токсините и други продукти на мазнините, който се получават при разграждането и. Също така е ефективна при подтискането на апетита, съдържа 0 калории, мазнини и въглехидрати.

Облекчава главоболието и Болките в гърба

Тя спомага за намаляване на главоболието и болките в гърба, тъй като много често главоболието и болките в гърба се дължат на дехидратация.

Подмладява

Водата потдържа кожата здрава. Хората изглеждат по здрави когато кожата име е правилно хидратирана. Водата помага като овлажнява кожата, помага за нейната еластичност и възтановяване.

Увеличаване на производителноста на труда

Тъй като мозъка се състой от вода, пиенето на вода повишава мозъчната функция.

Ефективно храносмилане

Пиенето на вода повишава обмяната на вществата, и по този начин помага на храносмилането. Фибрите във водата са добра комбинация за да се регулира обмяната на веществата.

Намаляване на Крампи и напрежението

С хидратиране на тялото, мусколите и ставите се смазват. Това води до по-малко спазми и деформации.

Подобряване на имунната система

Пиенето навода помага в борбата с грипа и други заболявания, като инфаркт и образуване на камъни в бъбреците. Когато се добави лимон към водата, тя помага в борбата с респираторните заболявания, чревните проблеми, ревматизъм и артрит.

Облекчава умората

Водата премахва опадъчните продукти и токсините. Когато е налице липсата на вода в организма, сърцето по трудно изпомпва по трудно кръвта която е богата на кислород. Поради тази причина останалите органи се изморяват.

Подобрява настроението

Когато тялото се чувства добре, душата също.

Намалява риска от рак

Някой изледвания показват, че пиенето на вода може да намли риска от рак на дебелото черво и пикочния мехур. Воддата разрежда канцерогенните вещества в урината и по този начин намлява времето , в което те контактуват с лигавицата на пикочния мехур.

Тези 10 ползи от иенето на вода може да звучи като реклама на някои добри хапчета, но не е. Това са начините, по които водата помага за подобряване на живота на хората. По-щаслив и по-здравословен живот е възможен чрез пиенето на повече вода.

Related posts:

Дали ще живеем векове ,ако пием от това? II част
25 интересни начина да как може да се използва оцета
Храни които увеличават пулса
автор: admin

1 Коментар

Pingback от Предимства от пиенето на вода | GoldenRatio — 27.03.2011 21:38

[...] http://poneshto.com/?p=5973 Публикувано в вода. Постоянна връзка. ← Ползата от солта и водата [...]

Вашият коментар

*
Уеб дизайн от GlideDesign - уеб дизайн, изработка на сайт, web site, web design // SEO оптимизация от Delow | SEO & Marketing Studio